Reminder: nog 3 dagen om je aan te melden voor onze sponsoractie voor het nieuwe waterveld!

9-6 Nieuws Beste Clubleden en Ouders,   

Een klein geheugensteuntje voor onze sponsoractie voor het nieuwe waterveld! Je hebt nog 3 dagen om jezelf, je familie en je vrienden aan te melden. Aanmelden gaat heel snel en makkelijk door je naam en mailadres door te geven via https://actie.goal41.nl/Wedstrijd/Details/144. 
*********************************************************************Aanstaande zaterdag 12 juni organiseren we met alle jeugd een sponsoractie voor een nieuw waterveld. En dat doen we met een superleuke actie. Alle jeugdspelers gaan namelijk levend sjoelen op een opblaaswaterbaan!  Om geld in te zamelen vragen we alle kinderen op zoek te gaan naar sponsoren. Dit keer doen we het niet met een lijstje langs de deuren, maar maken we gebruik van de sponsorapp goal41.nl. Dit werkt veiliger in deze tijden en is bovendien heel snel.  Hiervoor hebben we ook de hulp van jullie spelers, ouders en verzorgers nodig. Natuurlijk zou het fantastisch zijn als jullie het team van uw kind willen sponsoren, maar we willen jullie ook vragen om de kinderen te helpen deze link zoveel mogelijk te verspreiden onder familieleden, kennissen en vrienden. Bijvoorbeeld via WhatsApp, Facebook of e-mail. Zo doe je mee:1.    Klik op de link https://actie.goal41.nl/Wedstrijd/Details/1442.    Meld je aan met naam en e-mailadres3.    Deel de actie met familie, vrienden en bekenden! 
 Zaterdagmiddag, direct na de actie, ontvang je een email met hierin de uitslag en een betaallinkje. Goed om te weten: het sponsorbedrag kun je zelf nog bijstellen en zal nooit hoger zijn dan €15,- . Ook is het mogelijk om een eenmalige donatie vooraf te doen.  We gaan ‘levend sjoelen’ Ieder jeugdlid mag gaan sjoelen. Het idee is dat ieder kind vier pogingen mag doen om 1, 2, 3 of 4 punten bij elkaar te sjoelen per beurt. Het gemiddelde van alle deelnemers zal de score zijn die we zaterdag middagzullen delen met jullie.  
  Wat je als ‘sjoeler’ mee moet nemen:-       Zwemkleding (onder je kleding) aan-       Een extra setje droge kleding-       Een handdoek-       Een plastic tas voor natte spullen Meld je dus snel aan als sponsor en we hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij!   Namens de Doornse Hockeyclub, Jet van der Hoeven  PS: recent heeft een school, CBS Coolsma uit Driebergen, ook levend gesjoeld. Kijk hier voor een indruk hoe dat ging.    
 
9-6-2021 Algemeen