In Memoriam Jaco Haans 1966-2020

29-10

(bericht overgenomen van de website van de MHC Maarn)

(redactie: Willem (H1) en Floris (JC2) spelen dit jaar bij de Doornse Hockeyclub.)

Op zaterdag 24 oktober is Jaco Haans, na een lange en moedige strijd tegen zijn ziekte, overleden. Wij kennen Jaco als de vader van onze leden Willem, Geert en Floris en de man van Lieveke. Daarnaast als een actieve vrijwilliger met een groot en warm hart voor onze club en als coach van de teams van zijn zoons. Maar bovenal als een sportief en mooi mens, waaraan we mooie herinneringen bewaren. We wensen al zijn dierbaren veel sterkte toe.

Op vrijdag 30 oktober wordt in besloten kring afscheid van Jaco genomen. Daaraan voorafgaand wordt Jaco overgebracht vanuit de ruimte waar hij is opgebaard bij de Algemene begraafplaats naar de kerk en het crematorium. Voor belangstellenden is er de mogelijkheid om deel uit te maken van een erehaag vanaf de begraafplaats. Als je daarbij aanwezig wil zijn verzoeken we je om tussen 14.15 en 14.25 uur te verzamelen op de Ted Visserweg vanaf de kruising met de Groenlinglaan en richting Koeheuvels. Houd daarbij zorgvuldig minstens 1,5 meter afstand en draag tijdens het verzamelen een mondkapje.

UPDATE: door de grote belangstelling voor de erehaag zal de rouwstoet eerder vertrekken. Belangstellenden worden verzocht om tussen 14:00-14:15 uur een plaats langs de Ted Visserweg in te nemen. 
 
29-10-2020 Algemeen