Meld je aan voor de webinar van de KNHB voor scheidsrechters!

2-10 Nieuws

In de Week van de Scheidsrechter zijn alle scheidsrechters van de Doornse Hockeyclub uitgenodigd om vanuit huis interessante webinars van de KNHB te volgen. Mis deze kans niet en meld je aan!

 

Van 3 tot en met 11 oktober is het de Week van de Scheidsrechter

Ondanks alle beperkingen die er op de verenigingen gelden, zijn er nog genoeg andere manieren om de komende week jou als scheidsrechter in het zonnetje te zetten.

 

In plaats van de bekende spelregelcafés op verenigingen, organiseert de KNHB dit seizoen een drietal webinars tijdens de Week van de Scheidsrechter van 3 tot en met 11 oktober. Ieder webinar wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die ingaat op de vragen van de deelnemers. De webinars worden in de avond gehouden van 19:30 tot 21:00 uur en zijn bedoeld voor scheidsrechters van verschillende niveaus:

·        5 oktober: Tips voor de beginnende scheidsrechter

·        7 oktober: Verkoop je beslissing – voor de gevorderde scheidsrechter

·        9 oktober: Vraag maar raak – voor alle doelgroepen

 

Je kunt je tot een dag van tevoren aanmelden via het digitale aanmeldformulier via onderstaande link. Geef bij je aanmelding aan voor welk webinar je je wilt inschrijven. Daarnaast kun je bij je aanmelding alvast de vraag stellen die je graag beantwoord zou willen hebben tijdens het webinar. 

 

Aanmelden kan via deze link: https://www.knhb.nl/nieuws/spelregel-webinars-tijdens-de-week-van-de-scheidsrechter

 
2-10-2020 Algemeen