Update 21 april: Corona virus en consequenties voor hockeysport

21-4 Nieuws


Update 21 april, 20.10 uur

De KNHB heeft dinsdagavond 21 april kennis genomen van de persconferentie van premier Rutte en dhr. Van Dissel (RIVM). Zoals bekend volgt de KNHB sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. We hebben de afgelopen periode steeds naar aanleiding van de mededelingen van de overheid en RIVM beslissingen genomen ten aanzien van de hockeysport in Nederland.

De maatregelen zoals die zijn afgekondigd bieden de jeugd tot en met de D en de C tot en met de A-jeugd vanaf 28 april weer enige ruimte te trainen. Daar is de KNHB vanzelfsprekend blij mee! Een substantieel aantal hockeyers (155.000 jeugdleden) kan daardoor weer gaan bewegen op de verenigingen. Tegelijkertijd zijn verplaatsingen van teveel mensen nog altijd niet gewenst en zijn alle andere maatregelen niet aangepast tot 20 mei. Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bondsbestuur van de KNHB daarom besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beƫindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.

Lees verder op: 
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=corona
 
21-4-2020 Algemeen