Zaterdag 26 augustus Startdag voor de Jongste jeugd Op de Doornse Hockeyclub

23-8 Nieuws
We hopen dat iedereen heeft genoten van een heerlijke zomervakantie. 

Op zaterdag 26 augustus is het weer zover. De jaarlijkse aftrap voor de Jongste jeugd van het nieuwe seizoen. Wij verwelkomen jullie graag om 09:30 uur op de club waar de festiviteiten tot 12:00 uur zullen duren. Bij de Startdag Jongste jeugd (dat is t/m J/MO10) zijn broertjes en zusjes, en natuurlijk de ouders, ook van harte uitgenodigd. 

We hebben een mooie clinic van Bovelander geregeld, daarnaast zijn er veel leuke kinderspelletjes, een springkussen, poffertjes en lekkere muziek. En uiteraard is de bar geopend! 

Van de Berg Sport 2000 zal ook dit jaar aanwezig zijn met hun producten zoals bitjes, sticks en scheenbeschermers. Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst een tweedehands sale. Met het oog op duurzaamheid vinden we het belangrijk dat kinderen niet altijd nieuwe kleding/attributen hoeven aan te schaffen. Iedereen is welkom om hiervoor artikelen in te leveren. 

Het werkt als volgt:

1. Duik de zolder op en check of je artikelen hebt. De producten moeten schoon en heel zijn en echt nog wel een ronde mee kunnen.
2. Heb jij artikelen die je in wilt leveren? Mail dan naar [email protected] met jouw naam en telefoonnummer. Wij reageren dan met een nummer dat je krijgt, speciaal voor jouw artikelen. 
3. Plak met een etiket/stukje schilderstape de volgende gegevens op het artikel; jouw unieke nummer, de prijs en de maat. De prijs bepaal je zelf. Bedenk je wel dat het een tweedehands artikel is.
4. Lever de producten voor vrijdagavond 25 aug 20:00 uur in bij Marieke op Dorpsplein 4 in Doorn of bij Linda op De Geer van Jutfaaslaan 21 in Doorn.
5. Tijdens de sale verkopen wij de producten voor je en van de opbrengst gaat dan 50% naar het goede doel Kinderhulp (https://kinderhulp.nl/) en 50% ontvang jij terug op je bankrekening! Let op; je kunt tijdens de sale alleen met pin betalen. 

Voor €2,50 per kind kun je voor deze leuke ochtend een kaartje kopen binnen aan de bar. Daarmee kunnen de kinderen deelnemen aan alle activiteiten, lekkere poffertjes eten en krijgen ze een ijsje en limo.

We hopen jullie allemaal de 26e te ontvangen en kijken uit naar een mooie ochtend!
 
23-8-2023 Junioren