Gezocht: Wedstrijdsecretaris Junioren

24-4 Nieuws

Onze club is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris die als duo de veldcompetitie Junioren gaan doen. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen en publiceren van de wedstrijdplanning van de Junioren, afstemming met de Jongste Jeugd wedstrijdsecretaris, arbitrage commissie en bar commissie, communicatie over competitiezaken met andere clubs, de KNHB competitieleiding en de verwerking van de wedstrijdformulieren. 

Tijdsbesteding; 
Het indelen/plannen van de wedstrijden bij aanvang seizoen, herindeling na de herfst en na de winterstop kost ong. 4 uur plannen per serie wedstrijden. 
Het plannen van gewijzigde wedstrijden, afronden wedstrijdformulieren, printen speelplanning, verwerken, mails, apps kost ong 1 uur per week. 

Ben je goed in puzzelen en organiseren? Dan is dit iets voor jou! Deze functie kun je vanuit huis uitvoeren. 
Je doet dit als duo. Dat maakt het plannen makkelijker en de taken kun je verdelen en is gezellig . Er is al 1 nieuwe wedstrijdsecretaris gevonden, wie maakt het duo compleet? 

Wil je meer weten? Neem dan even contact met Judith van den Boogaard, bestuurslid arbitrage en wedstrijdzaken (0622540365 ‘s avonds) of met het huidige wedstrijdsecretariaat Hermienke de Fiellietaz (0652000648) of Vanessa Jager (0651253888).
 
24-4-2023 Algemeen