Teamindelingen seizoen 2022-2023

16-5 Nieuws


Graag informeren we jullie over de activiteiten en gang van zaken voor de komende periode tot aan de zomervakantie.

Proces indelingen volgend jaar
De technische commissie is al druk bezig met de inrichting van het komende seizoen, zo ook met de teamindelingen voor komend jaar. Hieronder meer informatie over het proces van de indelingen.

Stagetrainingen: coaches en trainers zijn al gevraagd om input te leveren voor het meetrainen met de 1e lijns teams voor het komende jaar. In de afgelopen weken hebben bij de A en B deze trainingen al plaatsgevonden. Voor de C en D hebben nog niet alle stagetrainingen plaatsgevonden.

Let op: een uitnodiging houdt niet perse in dat je in een hoger team zal gaan spelen; het houdt in dat de coach/trainer heeft aangegeven dat je spel gezien moet worden.

TIPS: Trainers en coaches zullen spelers beoordelen op hun vaardigheden op gebied van tactische, technische en sociale criteria. Zij voeren dit in in TIPS, het speler volgsysteem dat we nu enige jaren hiervoor gebruiken. Hun input is voor ons van groot belang!

Op basis van deze informatie (eerste en tweede beoordelingsmomenten in het jaar) zullen wij de voorlopige teamindeling maken voor het komende jaar. Deze zal 12 juni in de avond bekend gemaakt worden.

Witte Rook Sessie (WRS)

Zet het vast in je agenda: 26 juni vindt de Witte Rook Sessie voor alle jeugdteams plaats op de club. Details (tijdstippen ect.) volgen nog. Op de Witte Rook Sessie komen de ouders van de jeugdteams (van het volgend seizoen) bij elkaar op de club om kennis te maken en de taken voor de ouders binnen het team te verdelen. Tevens zal er een aantal commissies en bestuursleden aanwezig zijn om informatie te geven over de activiteiten waar we extra handen nodig hebben voor komend seizoen. Alle hulp is welkom en nodig!

Mochten jullie vragen hebben over dit proces, neem dan contact op met de lijnco√∂rdinator of stuur een mailtje naar: [email protected]
 
16-5-2022 Algemeen