Algemene ledenvergadering zaterdag 27 nov 17:00 online

18-11 Nieuws

Het bestuur van de Doorns Hockeyclub nodigt alle (ouder/verzorgers van) leden uit voor de Algemene Ledenvergadering online op zaterdag 27 november om 17:00 uur. Helaas kunnen we niet bijeen komen in het clubhuis. Maar aan de andere kant is het nu des te makkelijker om erbij te zijn, geen oppas nodig, je hoeft de deur niet uit 😉.

Alle leden kunnen de presentatie en de stukken inzien op de website, achter de inlog: www.doornsehc.nl > inloggen (rechtsboven)> club > documenten> ALV. Zie bijlage voor agenda. 

De ALV zal bestaan uit een online vergadering via Teams (je ontvangt een uitnodiging in je mail) waarbij ook het gehele bestuur aanwezig is. Het is de bedoeling dat het een interactieve vergadering wordt waarin voldoende gelegenheid is om vragen te stellen. En elkaar weer te spreken, zij het dit keer online.

Graag van te voren aanmelden als je erbij wil zijn door een mailtje te sturen naar [email protected]. Dan ontvang je voor de vergadering een uitnodiging met een link in je mail om te kunnen deelnemen. Leuk als je erbij bent!

 

Hopelijk tot ziens op zaterdag 27 november as.!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van de Doornse Hockeyclub

 
18-11-2021 Algemeen Bijlage