Zaterdag 12 juni Slottoernooi Jeugd teams

7-6 Nieuws


Net als in de landencompetitie hebben we de teams gemixt, alleen dit keer met de lijn waarin je volgend jaar speelt. Geen zorgen voor de 2e jaars A - dames..... ook jullie hebben we ingedeeld.
We rekenen op jullie komst (en je teamgenoten ook)!!

Achter de inlog vinden jullie de teamindeling en in de bijlage het wedstrijdschema. Ga naar de site: www.hcdoorn.nl > inloggen> Club > Documenten> Slottoernooi 12 juni 2021.

Alle lijnen hebben evenveel speeltijd ondanks verschillende poules. Let op! Scheidsrechters moet iedereen zelf meenemen, of fluit een wedstrijd bij een vriend/vriendin. Deze scheids heeft dus een taak en mag daarom op de club blijven;-)).

Corona regels
Kom maximaal 30 minuten voor je eerste wedstrijd, uiteraard in de kleur van je team, we moeten ons namelijk nog wel aan de Corona regels houden.  De bar is open!!!! Eindelijk weer...maar alle andere regels blijven wel van kracht: er mogen geen toeschouwers zijn bij de wedstrijden, alleen coaches, scheidsrechters en spelers zijn welkom op de club. En de 1,5 meter afstand blijft gelden. En vergeet niet je eigen bidon met water mee te nemen. Elk team mag 1x ijsjes ophalen bij de bar. 

Er is een aparte mail uitgegaan over een leuke sponsoractie voor ons nieuwe waterveld. Tot 15 jaar mogen jullie levend gaan sjoelen! In de mail staat hoe het werkt en wat je mee moet nemen. Laat die mail ook aan je ouders lezen zodat zij jou kunnen sponsoren ;).

Het wordt zeker een sportieve en gezellige hockeydag met wat extra waterpret! 

Tot zaterdag 12 juni!
 
7-6-2021 Algemeen