Boys only dag op 18 april

28-4 Nieuws


Het was een onvergetelijke dag, onze allereerste Boys Only van zondag 18 april! Meer dan vijftig kinderen waren aanwezig en zelfs het weer werkte mee. Een dag met alleen maar lachende en blije gezichten! 

We kunnen ons goed voorstellen dat jullie allemaal staan te popelen om wéér te gaan hockeyen. Nou: Dat kan! We nodigen alle deelnemertjes van de Boys Only-dag uit om drie vrijdagen met een proeftraining mee te doen -en je mag zelfs een vriendje meenemen. Graag opgeven via [email protected]

 Maar misschien weet je nu al zeker dat je lid wil worden. Dat kan natuurlijk ook, via onze website (lid wordenkan je je opgeven. Het allermooiste zou zijn om dat vóór 1 juni te doen, want dan gaan we de teams voor komend seizoen indelen.

Omdat we de dag zo leuk vonden hebben we een aantal foto’s gemaakt. Die willen we graag gebruiken op onze website en op onze social-media kanalen (Facebook en Instagram). Mocht je daar bezwaar tegen hebben, laat dat dan even weten zodat we er rekening mee kunnen houden. We zijn trouwens erg benieuwd of jullie zelf nog opmerkingen hebben over de dag en dat met ons willen delen! We willen jullie reacties graag plaatsen op onze website en socials!

We hopen dat jullie sinds zondag allemaal aangestoken zijn door het hockey-virus. Dat is momenteel het enige virus dat alleen maar lol en gezelligheid oplevert!


Met vriendelijke groeten

Team Boys Only

 

 
28-4-2021 Junioren

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?