Hockey voor 18+ komende weken platgelegd; jeugd mag nog wel (onderling) spelen

14-10 Nieuws

De nieuwe corona-maatregelen hebben helaas ook fikse gevolgen voor de hockey. Alle competities in de amateursport zijn door de overheid stilgelegd, in alle leeftijdscategorieën. 


Voor hockeyers ónder de 18 jaar geldt dat ze nog wel mogen trainen. Bovendien is voor die groep de mogelijkheid gecreëerd onderling wedstrijden te spelen. Dat betekent: oefenen tegen teams van onze eigen club. Het is dus niet toegestaan een oefenduel te regelen met een andere club. Ook mag er geen publiek komen kijken. Uiteraard blijven de kleedkamers en het clubhuis voorlopig dicht.


De overheid heeft de maatregelen voor de komende vier weken afgekondigd; over twee weken volgt wel een tussentijdse evaluatie.

 

We vinden het fijn als alle oefenwedstrijden en trainingen in het weekend samen met ons worden gepland. Graag jullie verzoeken mailen naar [email protected]


Vandaag overlegt de KNHB nog nader met andere sportbonden en NOC*NSF. Mochten hier aanvullende maatregelen uit voortkomen, informeren wij jullie hierover op onze website en in de app. Houd deze dus goed in de gaten!

 

 
14-10-2021 Algemeen