Update nieuwe wedstrijdshirt & Reece-website beschikbaar voor kledingbestellingen

29-7 Nieuws


Update bestelling hockeykleding

 De nieuwe wedstrijdshirts zijn in de maak! De uitlevering daarvan is helaas niet haalbaar gebleken vóór het begin van het nieuwe seizoen. Dit was ook voorzien, gezien de zeer strakke planning vanaf het goedkeuringsbesluit in de ALV. Als club betreuren we dit uiteraard, het is deze maanden echter topdrukte bij kledingproducent Reece. 

Naar verwachting worden de nieuwe shirts begin oktober geleverd.

 

Wat betekent dit precies?

De nieuwe wedstrijdshirts worden geleverd na de start van het nieuwe seizoen (zaterdag 7 september). De eerste wedstrijden spelen we dus nog met de ‘oude’ shirts. Voor de meesten van ons zal dit naar verwachting geen problemen opleveren. Wie geen shirt heeft, kan een mail sturen naar [email protected].

 Voor alle duidelijkheid: de nieuwe wedstrijdshirts zijn met ingang van komend seizoen inbegrepen bij de contributie. 

Leden hoeven het shirt dus níet apart te kopen.

Informatie over de levering door Van den Berg Sport te Driebergen volgt zodra er meer duidelijkheid is over de datum.Wat de overige clubkleding betreft, zoals trainingspakken of hoodies: 

Deze zijn te bestellen via de website van Reece: https://clubs.reeceaustralia.com/nl/doornse-hc.

Hiermee steunt u niet alleen het team, maar ook de club. Met Reece is namelijk afgesproken dat een deel van de omzet van de kledingverkoop via de site, jaarlijks wordt afgedragen aan de Doornse HC.Reece en Van den Berg Sport doen hun uiterste best iedereen z.s.m. van kleding te voorzien. Dat wordt later dan 7 september en vraagt dus van alle leden een flexibele opstelling. Wij rekenen op ieders begrip!

Sponsor worden:

Bent u geïnteresseerd om een team te sponsoren, bijvoorbeeld met hoodies of trainingspakken? Dat kan! Dit kunt u aangeven via i[email protected]  en/of [email protected]. De leveringen gebeurt via Van den Berg Sport in Driebergen, waar u ook uw logo’s  kunt laten opdrukken. Voor het sponsoren van de teamkleding betaalt de sponsor een bijdrage aan de club van 100 euro.


Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie en een fijne zomer!


 

 
29-7-2020 Algemeen