Bovelander Hockeyclinic met Sander de Wijn voor alle jongste jeugd en jeugdleden tot en met C

5-3 Nieuws

Bovelander Hockey clinic met Sander de Wijn

Op woensdag 20 maart komt tophockeyer Sander de Wijn tijdens de Heuvelrugse Hockeykermis een demonstratie en training geven op de Doornse Hockeyclub. Bovelander organiseert de clinic voor de j.j. tot en met C jeugd van de DHC, MHC Maarn en De Haaskamp. Op die dag vervallen alle reguliere trainingen van de jongste jeugd en de D en C. Mis deze supercoole clinic niet en meld je snel aan via onderstaande linkjes!


Sander De Wijn

Sander De Wijn speelt vanaf 2011 in het Nederlands Elftal en behoort tot de beste aanvallende verdedigers van de wereld. Hij won met zijn club Kampong de EHL in 2016 en werd landskampioen in 2017 en 2018. Met het Nederlands team werd hij twee keer Europees kampioen, won hij twee keer zilver op het WK en een keer zilver op de Olympische spelen van Londen.


Aanmelden

Clinic Jongste Jeugd, 20 maart van 16.00 tot 17.30 uur

De jongste jeugd (incl. Kabouters en Benjamins) kan zich aanmelden via: benjamins t/m F op: https://www.bovelander.nl/locaties  Klik op de knop Kampkalender.

Clinic  D & C jeugd  20 maart van 17.45 tot 19.30 uur

De C en D-jeugdleden kunnen zich aanmelden via: https://www.bovelander.nl/de-heuvelrugse-hockeykermis-d-c-jeugd/.  

Klik op de knop Kampkalender.


 Bovelander Hockeykampen 1e week van de zomervakantie op DHC

Bovelander organiseert de clinic om de Bovelanderkampen te promoten. De Bovelanderkampen voor kinderen vanaf 6 jaar vinden plaats in de 1e week van de zomervakantie op DHC. 


 

 
5-3-2019 Algemeen